Puzzel post (naam komt binnenkort)

Afgelopen weken ben ik bezig geweest met het maken van een post variant van mijn escapekoffers. Er kwamen continue vragen en opmerkingen van mensen die het erg jammer vonden dat de koffers niet opgestuurd kunnen worden. Dus leek het me een leuke uitdaging om een puzzel te bedenken die wel verstuurbaar is.

Met trots wil ik dan ook graag melden dat het me lijkt te lukken. Ik heb een puzzelverhaal geschreven, de puzzels ontworpen, gemaakt en uitgewerkt en ben nu zover dat het gedeeld mag worden.

In tegenstelling tot de koffers zijn er helaas geen fysieke sloten, kisten en andere verberg- / opsluitmogelijkheden want het dient per post opgestuurd te worden. Het lijkt dus nog meer op een groot puzzelspel.

Ik hoop nog voor het einde van het jaar de definitieve versie klaar te hebben. Maar zoals met alles is dat een streven en weet ik natuurlijk ook niet hoe de komende weken gaan verlopen.

Testpersonen gezocht

Voor nu ben ik op zoek naar mensen die in een klein groepje van 2 of 3 personen de puzzel zouden willen testen. Hiervoor plannen we dan binnen afzienbare tijd een afspraak bij mij in Wijchen en terwijl ik aantekeningen maak mogen jullie de puzzel oplossen.

Je krijgt dus de kans om als eerste het nieuwe project te spelen.
Ik regel koffie, thee en een warme ruimte, met voldoende ruimte voor iedereen om gepaste afstand te houden.
Ik vermoed dat je als groep een kleine twee uur nodig hebt om alles op te lossen. Wellicht gaat het sneller, maar misschien duurt het veel langer. In dit geval vind ik het lastig om een inschatting te maken.

Het is een testfase dus nog niet alles zal er perfect uitzien of perfect lopen/werken.
Maar ben je geïnteresseerd om een testronde te spelen, gebruik dan ook even het contact formulier onderaan deze pagina, of stuur een mailtje.

Voorinschrijving

Ik wil heel graag zo snel mogelijk de puzzels kunnen versturen. Maar ik durf niet in te schatten hoe het gaat lopen. Van helemaal niet, tot storm, ik durf het echt niet te zeggen.

Kostentechnisch vermoed ik dat de prijs iets boven de prijs van en koffer komt te liggen, omdat ik alles apart met de hand moet maken, inpakken en opsturen en daar best wel tijd in gaat zitten.

Ben je geïnteresseerd? Wil je tot de eerste groep van spelers behoren en zo snel mogelijk een puzzel thuis ontvangen? Laat dan hieronder je naam en mailadres achter, en eventueel een opmerking (gewoon omdat ik dan een gezelliger mailtje krijg).

Ik hoop dan na de testfase zo snel mogelijk maximaal 10 mensen een pakket op te kunnen sturen. Daarna moet ik mogelijk weer nieuwe materialen bestellen en duurt het dus iets langer voordat de pakketten weer opgestuurd kunnen worden.